LEGO Duplo 10944 Mise raketoplánu Novinka |

 
 
Registrace
 
 
 
Autosedačky Dětský nábytek, pokojové doplňky Kojenecké potřeby Lehátka, nosítka Hrazdy, deky,kolotoče
Chodítka , odrážedla
Kočárky Hračky Společenské hry, karty, puzzle
Šlapací traktory, auta, formule
Skluzavky, houpačky, domečky na zahradu
Bazény, doplňky k vodě
Dětská elektronika, hry Playstation, Xbox, Nintendo
Sportovní program Zahradní nábytek
Fusaky, zavinovačky
Školní potřeby
Dětské knihy, stolní hry
Dětské doplňky Dětské oblečení, boty.... Výrobce Články
 

Na úvod » Hračky » Lego » Lego DUPLO » LEGO Duplo 10944 Mise raketoplánu Novinka

LEGO Duplo 10944 Mise raketoplánu Novinka

 
 
Číslo výrobku:
10944
Běžná cena:
490 Kč
Naše cena s DPH:
320 Kč
Ušetříte:
170 Kč (35 %)
Termín dodání:
skladem v e-shopu
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Tato stavebnice na motivy vesmíru nabídne dětem vše, co na svých cestách za hranice poznaného mohou potřebovat. Malí astronauti si postaví raketoplán a vydají se do vesmíru plného příběhů a objevování, ve kterém budou rozvíjet své kognitivní myšlení, prostorovou orientaci a jemnou motoriku.

Vezměte svého malého astronauta na misi v raketoplánu. Všestranná stavebnice inspiruje k přehrávání bezpočtu příběhů a podněcuje fyzický a mentální vývoj. V sadě najdete figurky astronauta a astronautky, sestavitelný raketoplán s otevíracím trupem a točícími se kolečky, pohyblivý žebřík, a navíc také buginu s koly a otočným radarem.

Při průzkumu nekonečného herního vesmíru budou děti rozvíjet kognitivní myšlení, prostorovou orientaci a jemné motorické dovednosti. Tento model raketoplánu, který byl navržen na míru těm nejmenším, je vhodný pro děti od 2 let. Model měří přes 20 cm na výšku, 15 cm na šířku a 9 cm do hloubky. Stavebnici můžete přestavovat k obrazu svému a lze ji snadno kombinovat s ostatními modely z řady Lego Duplo Město.

V návodu na stavění naleznete také zábavný obrázkový příběh, který kreativní stavění a nápadité hraní obohatí o špetku legrace.

Stavebnice Lego Duplo díky nadstandardní velikosti a pestrobarevným kostkám perfektně padne do ruky dítěti od 1,5 roku. Rozvíjí jemnou motoriku, stimuluje zrak a podporuje dětskou fantazii společně s kreativitou. K dispozici jsou jednoduché sady i tematická balení se zvířátky, dopravními prostředky a většími stavbami. Stavebnici lze kombinovat s dalšími sadami z řady Lego Duplo.

 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz