Sluchátka Sony WF-SP800N NOVINKA |

 
 
Registrace
 
 
 
Autosedačky Dětský nábytek, pokojové doplňky Kojenecké potřeby Lehátka, nosítka Hrazdy, deky,kolotoče
Chodítka , odrážedla
Kočárky Hračky Společenské hry, karty, puzzle
Šlapací traktory, auta, formule
Skluzavky, houpačky, domečky na zahradu
Bazény, doplňky k vodě
Dětská elektronika, hry Playstation, Xbox, Nintendo
Sportovní program Zahradní nábytek
Fusaky, zavinovačky
Školní potřeby
Dětské knihy, stolní hry
Dětské doplňky Dětské oblečení, boty.... Výrobce Články
 

Na úvod » Dětská elektronika, hry Playstation, Xbox, Nintendo » Sluchátka Sony WF-SP800N NOVINKA

Sluchátka Sony WF-SP800N NOVINKA

 
 
Běžná cena:
2.900 Kč
Naše cena s DPH:
1.500 Kč
Ušetříte:
1.400 Kč (48 %)
Termín dodání:
skladem v e-shopu
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Bezdrátová sportovní sluchátka Sony WF-SP800N / černá

Bezdrátová sportovní sluchátka Sony WF-SP800N / černáZaposlouchejte se do rytmu oblíbené hudby. Pořiďte si bezdrátová sluchátka Sony WF-SP800, která jsou vhodná jak na nenáročný relaxační poslech, tak k dodání pozitivní energie při cvičení. Fungují bezdrátově, takže nejste omezeni žádnými překážejícími kabely. Dobíjecí baterie jim zajistí devět hodin poslechu, ovšem tuto dobu můžete zdvojnásobit prostřednictvím dodávaného nabíjecího pouzdra. Zvuk bude znít vždy perfektně díky kvalitním komponentům, 6mm měničům a technologii Extra Bass pro posílení basů. Podle vlastních preferencí si můžete vybrat, zda si přejete mít přehled o tom, co se děje kolem vás, nebo se chcete úplně izolovat a aktivovat funkci potlačení okolního hluku.

Klíčové vlastnosti:Kompaktní design ideální na každý váš krok

Praktické bezdrátové provedení s výdrží baterie až 18 hodin

Snadné a rychlé spárování přes Bluetooth 

Výborná kvalita zvuku s podtržením basů díky technologii Extra Bass

Možnost volby potlačení okolního hluku nebo zachování povědomí okolo dění kolem vásBezdrátová sluchátka vám zpříjemní den oblíbenými melodiemi, ať už jedete do práce, nebo se potíte v posilovně. Luxusní designUkažte svůj styl. Nechte ostatní, ať se kochají moderními sluchátky, která vypadají skvěle s každým účesem a s každou osobností. Přesně vám padnou do uší a stanou se vašim neoddělitelným doplňkem, který je stejně praktický i módní.

Kompaktní provedeníZapomeňte na věčně krátké a nepraktické kabely. Tyto špunty do uší vám zaručí naprostou volnost pohybu. Nasaďte si je a o nic dalšího se nestarejte. A pokud zrovna nemáte možnost poslouchat hudbu, uložte je do nabíjecího pouzdra, aby se vám sluchátka neztratila a zároveň získávala energii na další hodiny přehrávání.Poslech bez limitůUžívejte si své oblíbené melodie kdykoliv a kdekoliv, a to zcela bez omezení. Propojte sluchátka se svým chytrým telefonem nebo jinými zařízeními přes Bluetooth a po spárování ihned začněte s přehráváním.

Kvalitní komponentyKaždá součást sluchátek je vytvořená z těch nejkvalitnějších materiálů, které jsou mimořádně odolné a zprostředkují vám dokonalý zážitek z poslechu díky výborné kvalitě zvuku.Skvěle padnouOdlehčená konstrukce a ergonomický design zajistí pohodlné nošení od rána do večera. Speciální tvar s trojrozměrným zakřivením zajistí, že vám sluchátka padnou přesně, ale zároveň zajišťuje maximální pohodlí.Nabíjecí pouzdro v baleníSluchátka fungují bezdrátově, na jedno nabití jim baterie zajistí až devět hodin přehrávání. V balení však najdete také dobíjecí pouzdro, které dokáže tuto dobu prodloužit až na dvojnásobek, tedy na 18 hodin.

Hlasoví asistenti i handsfree voláníKdykoliv potřebujete, můžete sluchátka pomocí dotykového ovládání jednoduše použít i k handsfree telefonování, aniž byste svůj smartphone museli vytahovat z kapsy. Nebo vyzkoušejte ovládání pomocí hlasových asistentů a mějte plnou kontrolu nad sluchátky pouze prostřednictvím svého hlasu. Příslušenství je kompatibilní se Siri, Alexou i asistentem Google.

Další parametry

 

Provedení sluchátek do uší

Typ sluchátek do ucha (intraaural)

Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)

Typ připojení bluetooth

Typ nabíjení USB-C

Ovládání hlasitosti na sluchátkách

Mikrofon Ano

Přijmutí hovoru Ano

Vhodné pro sport Ano

Stupeň krytí IP55

ANC (Potlačení okolního ruchu) Ne

True wireless Ano

Výdrž sluchátek 9 hod.

Výdrž s nabíjecím pouzdrem 18 hod.

Dětská sluchátka Ne

Akustický systém polouzavřený

Měření tepu Ne

Barva černá

Hmotnost výrobku 0.1 kg

Hmotnost balení 0.3 kg

Obsah balení

Napájecí kabel

Sluchátka

 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz